Nieuws

Facebook Posts

16 hours ago

Penta Winterswijk

Penta Winterswijk is weer een gediplomeerd leiding rijker!

Vivian Menzing heeft na een jaar cursus gevolgd te hebben vandaag examen gedaan! Ze heeft het afgelopen jaar stage gelopen en lessen gegeven bij onze leiding Joshua Nijbroek. Vandaag heeft ze haar examen glansrijk gehaald met nagenoeg een perfecte eerste leskern! Binnen de vereniging zal ze de ouder- en kind en peutergym op de vrijdagochtend voor haar rekening nemen. Vivian, gefeliciteerd en we hopen dat je met al je enthousiasme nog lang les blijft geven bij Penta Winterswijk.
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

2 days ago

Penta Winterswijk

Penta Winterswijk is weer een jurylid rijker! Lynn Nijland heeft in maart haar jurycurcus turnen dames glansrijk gehaald. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

2 days ago

Penta Winterswijk

Jeugdkamp Penta Winterswijk

Na het enorme succes van vorig jaar, kunnen we het dit jaar natuurlijk niet overslaan. Het hoogtepunt van het jaar, namelijk het jaarlijkse Penta Jeugdkamp! Net als vorig jaar gaan we ook nu weer het derde weekend van juni op kamp. Dit weekend wil jij toch niet missen?

In het weekend van 16 op 17 juni 2018 is het dan zover. Een heel weekend lang gezelligheid, spelletjes, samen eten, zwemmen en natuurlijk nog veel meer. De perfecte kans om het seizoen op een leuke manier af te sluiten. Het kamp zal voor alle jongens en meisjes van de basisschool zijn (vanaf groep 4). Met dit jaar een nieuwe overnachtingslocatie welke wij nog even geheim houden.. spannend! Mocht je geen heel weekend kunnen blijven, of hou je niet zo van kamperen dan kun je je ook alleen opgeven voor de activiteiten op de zaterdag. Dan eindigt voor jou de dag om 21.00u.

Lijkt het je leuk om gezellig mee te gaan? vul dan snel het opgaveformulier zo compleet mogelijk in: goo.gl/forms/7PA5nzOhPCaAJxO93

Opgeven kan tot zondag 20 mei. Wacht niet te lang met opgeven want vol = vol! LET OP: na deze datum is opgeven helaas NIET meer mogelijk! Voor de kinderen uit groep 1,2 en 3 zal op zaterdag 23 juni een eind activiteit zijn. Binnenkort ontvangen jullie een mail met daarin meer informatie.

Blijf je alleen op zaterdag, dan bedragen de kosten € 15,- per persoon. Blijf je het hele weekend, dan bedragen de kosten €25,- per persoon.

Jeugdcommissie Penta Winterswijk
jeugdcommissie@pentawinterswijk.nl
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

3 days ago

Penta Winterswijk

In verband met het ombouwen van turnhal tot wedstrijdhal, gaat de vrije training aanstaande vrijdag 20 april niet door. ... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook

3 days ago

Penta Winterswijk

Succesvol weekend voor het Penta Dance Department

Afgelopen zondag 15 april heeft het Penta Dance Department topprestaties neergezet tijdens de streetdance voorronde van de KNGU die plaatsvond in theater de Storm te Winterswijk. Maar liefst 64 teams uit heel Nederland namen deel in de hoop een plek te bemachtigen voor het Nederlands kampioenschap in Rotterdam.

Manou & Fleur zijn 1e geworden in de categorie Duo’s. Vanilla Funk en Not Your Average zijn ook beide 1e geworden in hun categorie.

Voor Vanilla Fresh, en de twee nieuwste teams uit Groenlo: The Future en Epic East, was het de allereerste wedstrijd. Vanilla Fresh en The Future streden in een poule van maar liefst 15 teams waar The Future de 4e plek binnen heeft gehaald en Vanilla Fresh de 2e plek!

Epic East eindigde als 5e in een poule van maar liefst 17 teams. Kortom topprestaties waar de coaches en dansers trots op mogen zijn.
... See MoreSee Less

Bekijk op Facebook