Magic games

LET OP: deze lessen starten bij voldoende aanmeldingen. Bij voldoende aanmeldingen worden jullie per mail op de hoogte gebracht wanneer de proeflessen zullen plaatsvinden. Voor meer informatie en opgeven kunnen jullie contact opnemen met desbetreffende leiding.

Alle kinderen houden van gymnastiek op school. Maar niet alle kinderen houden ervan om (bewust) elementen te leren zoals we dat doen bij de recreatieve turnlessen. MAGIC GAMES staat voor MAGISCHE, VERNIEUWDE maar vooral UITDAGENDE spellen. Spellen waarvan jij hoogstwaarschijnlijk nog nooit gehoord hebt. Deze les wordt een combinatie van het  spelen van een spel met toestellen, behendigheid en coördinatie. De ene week toestellenslagbal, de andere week tien tellen in de Rimboe, Apekooi, Indiana Jones. Maar wat dacht je van Mario kart, Multibal, Speed Tag óf  Kolonisten van Catan?

Je kunt bij deze les twee proeflessen volgen. Na afloop van deze lessen kun je via onze website inschrijven door het digitale inschrijfformulier in te vullen of door een inschrijfformulier te halen bij desbetreffende leiding. Kijk op de pagina contributie voor het contributiebedrag van een seizoen. De contributie wordt naar rato verrekend wanneer later in het seizoen wordt ingestroomd. Ook het volledige lesrooster is de vinden op onze website.

Lesrooster magic games

Winterswijk:

Maandag17:00-18:00uSportzaal Stegeman6-12 jaarJoshua NijbroekE-mail