Bootcamp

LET OP: deze lessen starten bij voldoende aanmeldingen. Bij voldoende aanmeldingen worden jullie per mail op de hoogte gebracht wanneer de proeflessen zullen plaatsvinden. Voor meer informatie en opgeven kunnen jullie contact opnemen met desbetreffende leiding.

Bootcamp voor kinderen (6-14 jaar)

Bootcamp voor volwassenen is populairder dan ooit. Maar bootcamp voor kinderen is geliefd! Met een kinder bootcamp leren kinderen spelenderwijs sporten. Zo kunnen ze zich lekker uitleven, aan de conditie werken en zelfvertrouwen krijgen. Samen met vriendjes of vriendinnetjes sportief bezig zijn in de buitenlucht. Tijdens deze leuke en intensieve les gaan wij allerlei sportieve opdrachtjes uit te voeren onder leiding van een ervaren begeleider. Dit alles op je eigen niveau zodat een ieder het maximale uit zichzelf kan halen. Op een leuke wijze maken de kinderen zo kennis met bootcamp. Lekker vies worden of je vriendje of vriendinnetje uitdagen voor een wedstrijdje sprinten, het kan allemaal!

Bootcamp voor volwassenen (vanaf 15 jaar)

Tijdens een bootcamptraining nemen wij alle aspecten van sporten mee. Denk hierbij aan kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, algehele fitheid. Uiteraard beginnen we met een goede warming-up om te zorgen dat je geen overmatige spierpijn of blessures oploopt. Vervolgens gaan we aan de slag met kracht-, flexibiliteits- en conditieoefeningen. Natuurlijk eindigen we de les met een cooling-down. Alle trainingen vinden plaats in de buitenlucht.

Je kunt bij deze les twee proeflessen volgen. Na afloop van deze lessen kun je via onze website inschrijven door het digitale inschrijfformulier in te vullen of door een inschrijfformulier te halen bij desbetreffende leiding. Kijk op de pagina contributie voor het contributiebedrag van een seizoen. De contributie wordt naar rato verrekend wanneer later in het seizoen wordt ingestroomd. Ook het volledige lesrooster is de vinden op onze website.

Lesrooster bootcamp

Winterswijk:

Maandag17:30-18:30uSportzaal Stegeman6-14 jaarJoshua NijbroekE-mail
Maandag18:30-19:30uSportzaal Stegeman15+Joshua NijbroekE-mail